Om slagtergården

 
I sensommeren 1988 valgte vi at omlægge vores drift til 100% økologisk kød, alle vores hjemmelavede specialiteter, pålæg og kødprodukter er derfor fremstillet og forarbejdet efter økologiske principper og vi kan i år holde 20 års jubilæum for vores omlægning til økologi samtidig med at selve butikken i smedelundsgade blev etableret for 100 år siden i år.
 
Foruden vores butik i Holbæk, så sælger vi vores produkter gennem 2 grossister og har i dag mere end 25 detailhandlere og gårdbutikker fordelt på sjælland som sælger vores spændende produkter.Økologi er ikke bare et "smart" ord man kan kalde sine vare og så sætte prisen der efter, nej for vores vedkommende starter det ude på bondegården hvor vi selv udvælger vores kødkvæg, grise og lam, vi opkøber kun i nærområdet for bl.a. at have en så kort transport tid som muligt. Bl.a. fordi dyret ikke må udsættes for unødig stress. Vi samarbejder med en håndfuld slagterier på sjælland som vi løbende har en tæt kontakt med så vi ved at vores dyr bliver behandlet godt og at samarbejdspartnerne overholder vores økologiske principper.
 
En del af økologien er også kødsporing, det betyder i praksis at alle vores kødstykker er nummererede med et såkaldt ckr-nummer som er dyret oprindelige og bogførte nr. hos fødevareministeriet´s Central register for kvæg. Vores pligt er at kunne spore et stykke kød i 3-led, d.v.s. Hvem har vi købt det af, hvor er det slagtet og hvem er det leveret til og det har vi opbygget EDB rutiner til der dagligt hjælper os med at holde styr på, det er også en del af økologien.Så uanset om du vælger at handle hos en af vores udsalgssteder eller i vores butik i Holbæk så får du en oplevelse og økologiske varer med garanti.
  
 
 

Åbningstider i vores butik i smedelundsgade:

Mandag Lukket
Tirsdag 9 - 17:30
Onsdag 9 - 17:30
Torsdag 9 - 17:30
Fredag 9 - 18:00
Lørdag 9 - 13:00

HeY!

Vi har lukket vores slagterbutik i Smedelundsgade.
Fremover sælger vi kun til grossister og forhandlere.
Henvendelser modtages på info@slagter.dk

Karsten Andersen

Direktør/Slagtermester

tlf. 4025 7135

karsten@slagter.dk

Heidi Pia Andersen

Kvalitetschef

tlf. 2892 2807

heidi@slagter.dk

Claus Rasmussen

Pakkeansvarlig

tlf. 2646 7861

claus@slagter.dk

Klaus Jensen

Ordremodtagelse

tlf. 2646 7869

klaus@slagter.dk

Vores slagtermester udvælger kødkvæg, grise og lam til vores økologiske produktion af kvalitets produkter.

Slagtergården i Holbæk

Økologisk

Kød, pølser og slagtervare som i gamle dage.

Vi arbejder seriøst med økologi, og har efterhånden mere end 26 års erfaring tilbage fra 1988. Du er velkommen til at kontakte os for mere info om vores økologiske produkter.


Copyright © 2015 Bizjos. All Rights reserved.

Made with by Bizjos.

Menu
×